Lifestyle,  Mat & Dryck

It’s Tiki Time!

För alla romälskare lanserar Captain Morgan nu en tropisk rombaserad spritdryck inspirerad av de södra Stillahavsöarna. Captain Morgan Tiki är gjort på finaste rom och smaksatt med ananas och mango, så den tropiska smaken kan avnjutas utan att resa långt över hela världen.


Captain Morgan Tiki gör det lätt att njuta av en drink med minimal ansträngning. Den kommer färdigblandad, behöver inte skakas eller mixas och serveras enklast med is och lemonad. Captain Morgans mål är att föra samman vänner vare sig det är fysiskt eller digitalt: Tiki Time.

Tiki Time är nöjen och glatt umgänge med kompisar. Kan vara en solig lördagsförmiddag eller en regnig onsdagskväll, hemma eller på favoritbaren. Oavsett var eller när är Tiki Time tiden du tar för att umgås med dina vänner.


It’s Tiki Time!

Confidential * Captain Morgan Tiki & Lemonad

25 ml CM Tiki
75 ml lemonad
En limeskiva

Häll Captain Morgan Tiki och lemonad i ett highballglas. Fyll upp med is och rör runt försiktigt. Garnera med en limeskiva.


Captain Morgan Tiki Colada

5 cl CM Tiki
3 cl limejuice
3 cl Orgeat mandelsyrup
Ananas- och mangobitar,
Ananasblad

Skaka samtliga ingredienser med is. Sila upp i ett glas och fyll upp med krossis. Garnera med ananasblad samt ananas- och mangobitar.


Captain Morgan Tiki finns tillgänglig på Systembolaget från och med 29 mars till ett pris av 229 SEK. Captain Morgan Tiki har en alkoholhalt som uppgår till 25 %.

Vi på Moore kommer med all säkerhet bjuda redaktionen på Tiki time. Och kom ihåg, drick ansvarsfullt och med måtta!