Lifestyle,  Motor,  Nyheter

Ikoniska Porschebilar på unik auktion

Motorprofilen Mats Myrsell har en lång bilsportskarriär bakom sig och allting började som 18-åring i en Volvo PV.  Sedan körde han Saab, flera Opel, Peugeot och Vaz. Men alla sagor har sitt slut och nu har Mats Myrsell bestämt sig för att avsluta sin långa bilsportskarriär och lägger hjälmen på hyllan. Och i samband med det kommer han tillsammans med PS Auctions att auktionera ut sex unika och specialbyggda tävlingsporschar.


Efter en lång motorkarriär som startade på 70-talet och som bland annat innehållit banracing i Porsche Carrera Cup åren 2006-2009 så gick han över till historiskt rally 2010. Och där har Mats varit sagolikt framgångsrik. Segrarna och de framskjutna placeringarna är nästan för många att nämna men kronan på verket är titeln som Europamästare i historiskt rally som Mats tog tillsammans med Esko Junttilla.
Men nu läggs karriären på hyllan och PS Auction kommer alltså att auktionera ut Mats samling av rallybilar, alla av märket Porsche. I samlingen finns hans EM-vinnande bilar. Bilarna har riktigt kul proveniens och en hugad spekulant kan läsa mer om varje bil, dess historik och hur den är byggd på www.psauction.se.