Lifestyle,  Mat & Dryck,  Nyheter

Gordon’s Summer Tour är tillbaka med Staycation Bar Truck

Gordon’s, världens bästsäljande gin, reste Norden runt under 2019 med en pop-up sommarkiosk. I år är det Staycation Bar Truck som kommer turnera och besöka utvalda sommarpärlor i Sverige, Danmark och Norge.Staycation Bar Truck är lastad med snacks, Gordon’s London Dry Gin, Gordon’s Premium Pink, Gordon’s Sicilian Lemon och Gordon’s Non-Alcoholic, så gästerna kommer kunna designa sina egna cocktails med olika toppings. På menyn kommer det finnas flera unika versioner av Gin & Tonics, inspirerade av europeiska semestermål som Palma, St Tropez, Hydra och Amalfi.


Foto: Fabian Wester

I samband med besök kan gäster också låna brädspel, polaroidkameror och strandstolar och det anordnas en tävling där man kan vinna ett fullt utrustat besök av Gordon’s Bar Truck till ett privat evenemang. För att tävla tar man ett foto framför en semesterinspirerad backdrop som är med på turnén och lägger upp på Instagram med #staycaytour för en chans att vinna.


Foto: Fabian Wester

Gordon’s Staycay Tour startar sommarturnén på Trädgården i Stockholm den 1-4 juli och fortsätter sedan genom Sverige, Danmark och Norge.
I Stockholm stannar Gordon’s Staycay Tour bland annat på Lydmar och Hallwyska, Pir4/Tønsberg i Oslo och Halvandet i Köpenhamn.


TURNÉSCHEMA

1 – 4 juli – Trädgården, Stockholm

8-10 juli – Josefinas, Stockholm

9 – 10 juli – Blique By Nobis Arc rooftop bar, Stockholm

13 – 15 juli – Hallwylska, Stockholm

15 – 17 juli – Pir4/Tønsberg, Oslo

16 – 17 juli – Lydmar, Stockholm

22 – 25 juli – BFFOSLO, Oslo

28 – 29 juli – Seglarhotellet, Sandhamn

6 – 7 augusti – Tegelverket, Copenhagen

11 – 14 augusti – Halvandet, Copenhagen

Fler datum läggs till kontinuerligt