EDC,  Friluftsliv,  Lifestyle,  Prylar,  Teknik

Byrd Tern, följeslagaren du knappt märker


Byrd Tern från välrenommerade Spyderco är en självklara EDC för alla som behöver ett enkelt och funktionellt redskap med sig i vardagen. Med sin slimmade och diskreta design försvinner Byrd Tern ner i fickan och du märker knappt att den är där. Med sin stilrena wire clip kan du enkelt placera kniven så att den hela tiden är lättåtkomlig.


Handtagssidorna är av greppvänligt G-10, bladet har full flat grind och slutar med en slip point. Fösta gången du plockar upp kniven i handen slås du av hur lätt den är. Jimping finns både vid tummen och pekfingret, så den ligger bekvämt och tryggt i ditt grepp. Detta är tacksamt vid användning, oavsett om du bara tänker sprätta brev, öppna lådor eller ta med den ut på äventyret i skogen.Wire clipen kan du enkelt flytta från den ena sidan till andra så att det passar dig på bästa sätt. Detta är helt enkelt en liten kniv med oväntade potential!

Byrd Tern kan du hitta hos de flesta Spyderco-återförsäljare så som knivbutik.se och knivshop.se. Denna följeslagare kan du få för 400kr.