Zlatan är lack

Nyheter

Zlatan ställer krav

J. David Wiberg

Zlatan Ibrahimovic gick bet i årets Serie A som vanns utav Juventus, efter att Milan föll i Milano-derbyt mot Inter med 2-4 i den näst sista omgången. Nu är vinnarskallen från Rosengård arg och revanschsugen, varpå han ställer krav på sitt Milan inför nästa säsong.

30-årige Zlatan Ibrahimovic har gjort sin bästa säsong någonsin för sitt Milan och har gjort hela 28 mål, vilket han toppar Serie A:s skytteliga med utan konkurrens. På söndag kan han öka på sin målskörd i säsongens sista match, då Milan tar emot redan nedflyttningsklara Novara på San Siro.

Men, Zlatan skiter nog i ärlighetens namn i målrekord och vunna skytteligor. Det är titlar som räknas och i denna säsong blev det inga för supersvensken och det är sällsynt sedan han lämnade Malmö FF som pojkspoling. Nu ställer han krav på sitt Milan att satsa inför kommande säsong, för han tänker minsann vinna nya titlar.

Zlatan har öppet ifrågasatt Milans mål och visioner och detta har givetvis skapat både nyhetsvärde samt rykten om anfallaren kommer lämna för till exempel spanska Real Madrid, som kan locka med både demontränaren José Mourinho och större möjlighet till Champions League-titel. Huvudpersonen har två år kvar på sitt kontrakt som han säger sig fullfölja, men frågan är om ”den där jävla Champions” lockar för mycket?


Celsius Sverige