Du är så vacker, du är så söt, du är så underbar, du är så snäll, du är så klumpig, du är så smart, du är så mogen, du är så barnslig ️ ja jag skulle kunna göra listan hur lång som helst, för att jag är så kär i dig och jag älskar dig så mycket och ditt leende som är så fint och du är nöjd över att det blev pannkaksfrulle en härlig söndag som denna min fina älskling

Richard

Du är så vacker, du är så söt, du är så underbar, du är så snäll, du är så klumpig, du är så smart, du är så mogen, du är så barnslig ️ ja jag skulle kunna göra listan hur lång som helst, för att jag är så kär i dig och jag älskar dig så mycket  och ditt leende som är så fint och du är nöjd över att det blev pannkaksfrulle en härlig söndag som denna min fina älskling
Posted by Intagrate Lite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *