Asså vilken skön söndag, jag brukar jobba på söndagar men idag var jag ledig och de var underbart jag behövde inte bry mig om vad klockan va jag kunde ta en extra lång sovmorgon, äta väldigt go brunch med extremt bra sällskap, testa på klättring igen jag tror de var 10 år sen sist va ute på en långpromenad, prata om livet med en underbar person, sen laga en god middag och kunna somna i normal tid oxå #brunch #baragort #underbarsöndag #jagvetvadhonheter

Richard

Asså vilken skön söndag, jag brukar jobba på söndagar men idag var jag ledig och de var underbart  jag behövde inte bry mig om vad klockan va jag kunde ta en extra lång sovmorgon, äta väldigt go brunch med extremt bra sällskap, testa på klättring igen jag tror de var 10 år sen sist  va ute på en långpromenad, prata om livet med en underbar person, sen laga en god middag och kunna somna i normal tid oxå  #brunch #baragort #underbarsöndag #jagvetvadhonheter
Posted by Intagrate Lite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *