solen i ryggen och vinden i mitt hår 🏽 asså så härlig löpning, jag älskar solen och nu när den tittar fram passar jag på att springa, jag springer i alla väder men de är bäst o springa när solen skiner, jag hade ett leende på läpparna hela rundan dessutom är detta snabbaste tiden i år, de känns som att 2018 är ett rekordår 🏽‍♂️fortsätt att kämpa mot era mål, så är ni snart där #baragort #umara #umarasportsclub #redbull #redbullrunner #runrichierun #enklassiker #klassiker #gbgvarvet #lidingöloppet #kalmarmalkars21km

Richard

solen i ryggen och vinden i mitt hår 🏽 asså så härlig löpning, jag älskar solen och nu när den tittar fram passar jag på att springa, jag springer i alla väder men de är bäst o springa när solen skiner, jag hade ett leende på läpparna hela rundan dessutom är detta snabbaste tiden i år, de känns som att 2018 är ett rekordår 🏽‍♂️fortsätt att kämpa mot era mål, så är ni snart där #baragort #umara #umarasportsclub #redbull #redbullrunner #runrichierun #enklassiker #klassiker #gbgvarvet #lidingöloppet #kalmarmalkars21km
Posted by Intagrate Lite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *