Här kan man va!! Ibland måste man ha en ego-vägg, så kände jag iallafall nu när jag har flyttat, en vägg där jag har allt jag har genomfört och är stolt över att jag har gjort, varje medalj jag har fått är nu uppe på väggen och mina fina cyklar, den ena cykeln har tagit mig till Paris och gjorde så att jag fick upp ögonen för cykling, den andra cykeln gjorde jag ironman kalmar på. Jag tycker fler ska ha en ego-vägg, visa vad ni är stolta över. #ironman #gbgvarvet #dnstockholmhalvmarathon #trkalmar #teammustasch #teamrynkeby #enklassiker #klassikern #vasaloppet #vätternrundan #lidingöloppet #imkalmar #egovägg #kalmarmalkars21km #colorobstaclerush #arenarunsthlm #midnattsloppet #baragort

Richard

Här kan man va!! Ibland måste man ha en ego-vägg, så kände jag iallafall nu när jag har flyttat, en vägg där jag har allt jag har genomfört och är stolt över att jag har gjort, varje medalj jag har fått är nu uppe på väggen och mina fina cyklar, den ena cykeln har tagit mig till Paris och gjorde så att jag fick upp ögonen för cykling, den andra cykeln gjorde jag ironman kalmar på. Jag tycker fler ska ha en ego-vägg, visa vad ni är stolta över. #ironman #gbgvarvet #dnstockholmhalvmarathon #trkalmar #teammustasch #teamrynkeby #enklassiker #klassikern #vasaloppet #vätternrundan #lidingöloppet #imkalmar #egovägg #kalmarmalkars21km #colorobstaclerush #arenarunsthlm #midnattsloppet #baragort
Posted by Intagrate Lite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *