Ibland måste man träna på morgonen för att hinna med dagen 🏽 denna vecka kommer att handla om teknik och fokus på mig idag blev de 10km löpning lugnt tempo med fokus på teknik. Dock var huvudet trött och kroppen pigg, så jag fick kämpa hela rundan för att inte ge upp. Sen finns de ju fortfarande spärrar i kroppen som gör att den vill inte springa snabbare, för att de finns en risk att skada sig #baragort #ensvenskklassiker #klassiker #klassikern #vasaloppet #körbarakör #motettfriskareliv #runrichardrun #swix #gundemössa #gbgvarvet #lidingöloppet

Richard

Ibland måste man träna på morgonen för att hinna med dagen 🏽 denna vecka kommer att handla om teknik och fokus på mig  idag blev de 10km löpning lugnt tempo med fokus på teknik. Dock var huvudet trött och kroppen pigg, så jag fick kämpa hela rundan för att inte ge upp. Sen finns de ju fortfarande spärrar i kroppen som gör att den vill inte springa snabbare, för att de finns en risk att skada sig  #baragort #ensvenskklassiker #klassiker #klassikern #vasaloppet #körbarakör #motettfriskareliv #runrichardrun #swix #gundemössa #gbgvarvet #lidingöloppet
Posted by Intagrate Lite

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *