Först blir de fredagsfys sen blir de fredagsmys, de är sen gammalt. Ibland är det inte kul och träna, man måste övertala sig själv hela tiden att inte lägga av, men jag är envis så jag lyckades ta mig runt idag blev det en lugn joggingtur dels på grund av att det är halt ute och dels för att jag är skadad sen jag halkade, men största anledningen till att de gick lite långsammare idag är för att jag är bakis och har världens tyngsta betongkeps men men jag fyllde på med nutrition från #umarasports och gav mig ut på rundan 🏽 #baragort #bakis #betongkeps #springdinjävel #utanförboxen #deärsengammalt #deskamanjävlaintevaräddför

Richard

Först blir de fredagsfys sen blir de fredagsmys, de är sen gammalt. Ibland är det inte kul och träna, man måste övertala sig själv hela tiden att inte lägga av, men jag är envis så jag lyckades ta mig runt  idag blev det en lugn joggingtur dels på grund av att det är halt ute och dels för att jag är skadad sen jag halkade, men största anledningen till att de gick lite långsammare idag är för att jag är bakis och har världens tyngsta betongkeps  men men jag fyllde på med nutrition från #umarasports och gav mig ut på rundan 🏽 #baragort #bakis #betongkeps #springdinjävel #utanförboxen #deärsengammalt #deskamanjävlaintevaräddför
Posted by Intagrate Lite

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *