Jag tror att löpning klassas som extremsport, i alla fall på vintern 🏽 jag tänkte springa 10km (de gick på 00:48:33 om @foppa97 undrar) men @sthungren behövde ett riktvärde på 15km så de fick de bli dock skulle jag pressa de sista 500m o såg inte isfläcken och vurpade för övrigt är jag nöjd med tiden trots vurpa, fortsätt kämpa mot era mål #baragort #extremsport #dagensvurpa #ensvenskklassiker #klassikern #umarasports

Richard

Jag tror att löpning klassas som extremsport, i alla fall på vintern 🏽 jag tänkte springa 10km (de gick på 00:48:33 om @foppa97 undrar) men @sthungren behövde ett riktvärde på 15km så de fick de bli dock skulle jag pressa de sista 500m o såg inte isfläcken och vurpade  för övrigt är jag nöjd med tiden trots vurpa, fortsätt kämpa mot era mål #baragort #extremsport #dagensvurpa #ensvenskklassiker #klassikern  #umarasports
Posted by Intagrate Lite

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *