Här kan man va!! Ni vet de där intervallpassen som är riktiga grispass, då spyan ligger i halsen efter varje spurt för att man vill hänga på dom snabbaste i gruppen, precis ett sådant pass va det idag, men de är ju som nån klok person sa om man ska förbättra sig måste man kliva ut komfortzonen 🏽 #grispass #klokskap #baragort @henrikssonscykel @pocsports #deskamanjävlaintevaräddför

Richard

Här kan man va!! Ni vet de där intervallpassen som är riktiga grispass, då spyan ligger i halsen efter varje spurt för att man vill hänga på dom snabbaste i gruppen, precis ett sådant pass va det idag, men de är ju som nån klok person sa om man ska förbättra sig måste man kliva ut komfortzonen 🏽 #grispass #klokskap #baragort @henrikssonscykel @pocsports #deskamanjävlaintevaräddför
Posted by Intagrate Lite

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *