Här kan man va!! Just nu känns det som man har 17extrajobb, läser tre ingenjörsprogram parallellt, ska lära sig fem språk flytande, städa, diska, tvätta, klappa katten, sprungit två marathon, hinkat i sig tre flak bira och en flaska Rom, skriva julkort och sen får man inte gå och lägga sig för man har fått i uppgift o sitta med i styrelsen som ska lösa världsfreden, den känslan, har ni känt den, jag tror jag har den nu men jag ska fan skita i världsfreden och gå o lägga mig nu #baragort #ingenkanstoppamig #odödlig

Richard

Här kan man va!! Just nu känns det som man har 17extrajobb, läser tre ingenjörsprogram parallellt, ska lära sig fem språk flytande, städa, diska, tvätta, klappa katten, sprungit två marathon, hinkat i sig tre flak bira och en flaska Rom, skriva julkort och sen får man inte gå och lägga sig för man har fått i uppgift o sitta med i styrelsen som ska lösa världsfreden, den känslan, har ni känt den, jag tror jag har den nu men jag ska fan skita i världsfreden och gå o lägga mig nu #baragort #ingenkanstoppamig #odödlig
Posted by Intagrate Lite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *