Här kan man va!! När man har så mycket spring i benen men man får inte springa för att skadan kan bli värre men när man skyndar långsamt så blir det bättre, så jag får köra på cykeln istället men det är en seger för mig att jag kan cykla igen det känns så himla skönt ?? hoppa och springa tar vi en annan vecka ?️ #fuckjonesfraktur #teamrynkeby #teamrynkebykalmar #körbarakör #teamrk #parisresan #barncancerfonden

Richard

Här kan man va!! När man har så mycket spring i benen men man får inte springa för att skadan kan bli värre men när man skyndar långsamt så blir det bättre, så jag får köra på cykeln istället men det är en seger för mig att jag kan cykla igen det känns så himla skönt ?? hoppa och springa tar vi en annan vecka ?️ #fuckjonesfraktur #teamrynkeby #teamrynkebykalmar #körbarakör #teamrk #parisresan #barncancerfonden
Posted by Instagrate to WordPress

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *