Ni vet när man gör saker som man älskar och när man laddar inför lopp och äventyr som man verkligen har sett fram emot, så händer det som inte får hända man blir skadad… När man springer en helt vanlig runda och veckan innan har man sprungit intervaller, distanspass och styrketränat och vanligt och nu kommer man 2,5km och det låter som ett pistolskott i foten, först tror man att det är hälsenan men det visar sig att det är en stressfraktur i foten.Det gör så ont, dels att man inte kan stödja på foten och dels att man inte kan springa vidare, det är både fysiskt och psykiskt jobbigt, det visar sig oxå att man måste operera foten för att den ska bli bra och förhoppningsvis helt återställd… Så nu väntar flera veckor av vila och rehab för att det ska bli bra, det är ju jobbigt att man vill göra massa saker som man inte kan göra, för att man har så mycket spring i benen men nu hoppar man på kryckor istället.Men jag är fortfarande glad och lycklig för att jag har så fina vänner och familj, som hjälper mig och bryr sig om mig, ni vet vilka ni är och jag älskar er av hela mitt hjärta

Richard

Ni vet när man gör saker som man älskar och när man laddar inför lopp och äventyr som man verkligen har sett fram emot, så händer det som inte får hända man blir skadad... När man springer en helt vanlig runda och veckan innan har man sprungit intervaller, distanspass och styrketränat och vanligt och nu kommer man 2,5km och det låter som ett pistolskott i foten, först tror man att det är hälsenan men det visar sig att det är en stressfraktur i foten.Det gör så ont, dels att man inte kan stödja på foten och dels att man inte kan springa vidare, det är både fysiskt och psykiskt jobbigt, det visar sig oxå att man måste operera foten för att den ska bli bra och förhoppningsvis helt återställd... Så nu väntar flera veckor av vila och rehab för att det ska bli bra, det är ju jobbigt att man vill göra massa saker som man inte kan göra, för att man har så mycket spring i benen men nu hoppar man på kryckor istället.Men jag är fortfarande glad och lycklig för att jag har så fina vänner och familj, som hjälper mig och bryr sig om mig, ni vet vilka ni är och jag älskar er av hela mitt hjärta
Posted by Instagrate to WordPress

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *