Här kan man va!! Har haft en mysig alladag idag me pannkis brulle o mysigt med min kära sambo o fästmö @fredrikssonerika men alla behöver ju kärlek till och med tvätten får kärlek så den blir ren och fin och om man älskar varandra så mycket så behöver man inte en särskild dag till det utan jag har alladag varje dag för att jag har hittat den som jag vill dela livet med

Richard

Här kan man va!! Har haft en mysig alladag idag me pannkis brulle o mysigt med min kära sambo o fästmö @fredrikssonerika men alla behöver ju kärlek till och med tvätten får kärlek så den blir ren och fin  och om man älskar varandra så mycket så behöver man inte en särskild dag till det utan jag har alladag varje dag för att jag har hittat den som jag vill dela livet med
Posted by Instagrate to WordPress

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *