SELF
våg

Teknik & Prylar

Världens smartaste våg?

Redaktionen

Withings Wi-Fi Personvåg är en våg för den nya tiden. En våg som håller reda på och redovisar allt. En badrumsvåg för dig som tar din vikt och hälsa på allvar.

Ja ni hör ju själva, helt magiskt. Oavsett om du vill gå upp eller önskar viktminskning så håller den lilla vågen koll på dig (som en jobbig flickvän typ). Och den minns inte bara, som du kanske gör, när vågen visar ett positivt resultat. Den visar sanningen. Den ger dig kontroll. Och allt du egentligen behöver göra är att ställa dig på den.

Moore säger: Hur smidigt är inte detta jämfört din gamla våg?

Withings WiFi Personvåg känner automatiskt av vem i hushållet som ställt sig på vågen. Den mäter din vikt, ditt BMI och din fettmassa och överför informationen trådlöst via ditt nätverk till en server. Där kan du sedan med din webbläsare eller iPhone studera din fett- och viktkurva och se effekterna av din träning och kost.

Så vad vägde du egentligen den 17:e april eller den 25:e december? Exakt hur mycket har du gått upp sen i höstas? Vad fattas tills du når din idealvikt och hur många veckor kommer det att ta tills du når den? Svaret på de frågorna är inte längre gissningar eller lösa antaganden – de är fakta på en hårddisk.

Vi på redaktionen har en sådan här och har nu daglig invägning av samtliga medarbetare. Skaffa en du också HÄR

Mstore.se har även mycket andra bra grejer, kika in!


Celsius Sverige