SELF
SELF
bed1

Dating & Sex

Vänner med fördelar – så stannar du i zonen!

Redaktionen

Frasen ”Vi kan väl bara vara kompisar” är strax efter ”Jag är med barn” eller ”Ja just det, jag har HIV” det värsta du kan höra som kille. Det är en fras vars ursprung lär ha uppstått när en ung Michael Moore under ett missförstått ögonblick trodde att han skulle få ligga, och har sedan mer eller mindre blivit något som missbrukas frekvent av både KK´s och guldgrävande tjejer så till den grad att ”ring när du är sugen”-förhållandena mellan tjej-kille i stort sett gått förlorat. Istället står du helt plötsligt där som shoppingassistent eller spenderar lördagskvällarna skjutsandes runt tjejen vars fötter just nu skulle peka mot ditt sovrumstak till olika efterfester.

Alla vet att enda anledningen till att vi grabbar skrattar åt tjejers tokiga historier om väninnan som råkat ta fel hårfärg på Åhléns eller håller med om att Blondinbella skriver ”riktigt vettiga saker” är att vi vill ligga. Gränsen mellan att vara kompis och ”kompis med fördelar” är hårfin, och ett enda litet övertramp kan leda antingen till att du blir idiotförklarad i hela tjejens umgängeskrets eller får leka syokonsulent när ”-Jag som trodde att jag kunde lita på dig” snyftas fram, samtidigt som du dyrt och heligt lovar att aldrig någonsin föreslå parning igen.

Vill du slippa hamna i den sex- och pettingfria kompisfällan och samtidigt behålla din KK, läs noga igenom och lägg Moores ord på minnet.

1, Bli kompis med en tjej vars yttre attribut ens under de värsta förhållanden kan förknippas med sex. Varför? Givetvis går du efter 1-av-5-regeln, där en av fem tjejer i ett kompisgäng alltid missade snyggtåget när det avgick. Kör hela kompisgrejen med henne, och hon lär skryta om dig för sina kompisar så till den grad att de kommer stå på kö för att få ”lära känna dig” (när tjejer inom en specifik kompiskrets tävlar om dig kommer du att få ligga).

2, Odla fram ett par kulor och var ärlig, säg till henne från början att du bara vill ligga, genom att göra detta har du själv satt ett ultimatum i ert förhållande, får du ett nej, acceptera detta och gå vidare, får du ett ja så är du ju hemma.

3, Undvik pargrejer. Om ni börjar umgås som ett par kommer det mynna ut i A: Ni blir ett par. Eller B: Ni blir kompisar. Inga presenter när hon fyller år, strunta i att gå ut och äta, bjud aldrig med henne som din +1, det handlar om sex, inget annat.

4, Hör bara av dig om du vill ligga. Inga sms som ex ”hur har din dag varit”, visa dock gärna uppskattning för att hon gillar att leka gömma pinne med dig, ex ”Tack för igår, du var grym”, komplimanger går alltid hem.

5, Undvik slentriansexet. Sover hon över hos dig varje natt i en månad tappar KK-förhållandet lite av sin tjusning (det är givetvis aldrig fel att ligga, men i samma ögonblick som hon frågar om hon kan köpa med sig lite grönt the eller ställer in den fruktade tandborsten i badrumsskåpet så är det kört), håll det spännande, och låt din krigare vila ett par dagar mellan tillfällena.

6, Tillhör ni inte samma kompiskretsar; introducera henne inte, tillhör ni samma kompiskrets, undvik att dyka upp på samma fester eller aktiviteter, det är inte uppskattat av din KK om hon ser att du hånglar upp någon annan tjej, drama lär uppstå, och det är det sista du vill.

Glöm inte att det är en ära, en ynnest att få vara en tjejs hemliga sexleksak. Missbruka det inte, sprid inga bilder och inga komprimerande statsuppdateringar, du tillhör en lycklig skara män och att sumpa detta för en high-five av dina avundsjuka polare är det dummaste du kan göra. Så länge du inte kärar ner dig och följer ovanstående punkter, så kommer du ha vad alla killar önskar men ytterst få får äran att uppleva. (Plus att du har Moores fulla respekt.)

 • Hasse

  hehe så fantastisk skön journalistik !!!

  • Hasse

   Med glimten i ögat samtidigt som den är seriös !

 • Patrik

  Jag ska fan visa henne detta.. Så jävla rätt.

 • Lina

  Jag visar min snubbe detta då han har tagit tjejrollen!!


SELF