SELF
dammsugare

Tävling

Tävla om en friare vardag med Philips

Redaktionen

Vore det inte skönt att kunna strunta i röran där hemma och göra något kul istället? Nu är det möjligt! Vad sägs om att låta Philips nya robotdammsugare flytta in och ta hand om dina dammtussar?

Nu har du möjlighet att vinna Philips nya frihetsmaskin, Philips EasyStar. Det enda du behöver göra är att svara på frågan: Vad gör du hellre än att städa?

Skicka in ditt svar till [email protected] och märk ämnesraden med ”robotdammsugare” och få chansen att bli den lyckliga vinnaren av en Philips EasyStar. Tävlingen pågår till onsdagen 10 oktober,  och värdet på vinsten är 2 299 kronor. Vinnaren utses av redaktionen och kan inte överklagas.

Philips EasyStar är en helt ny typ av robotdammsugare, så slimmad att den rengör där andra dammsugare inte kommer åt. De långa sidoborstarna gör att den lätt kommer åt under låga möbler och kan rengöra på ställen där damm lätt samlas. Philips EasyStar har ett komplext rengöringssystem med både sidoborstar och vakuumeffekt som effektivt rengör golven. De infraröda sensorerna gör att dammsugaren förflyttar sig av sig själv och automatiskt undviker trappor och kanter.

Moore säger: Äntligen har det kommit ett substitut för de som inte har någon flickvän.