Celsius Sverige
Poker_Chips

Gambling

Svensktoppen vecka 27

Redaktionen

Dessa svenskar har spelat in mest pengar under vecka 27, och nej, du är inte med på listan denna veckan heller.

1) Chris Björin
Ja, vad säger man? Två finalbord i årets World Series så här långt, varav en andraplats. Mighty Chris slutar aldrig att imponera.

2) Thomas Pettersson, Stockholm
Nådde ett finalbord i första cashen i World Series, och det dessutom ett tämligen namnkunnigt event som $3000 PLO. Den fina niondeplatsen gav svensken $27 000.

3) Ida Lundholm
Gick hela vägen till finalbord i Ladies Event och slutade nia i sin första WSOP-cash. Mycket fint jobbat!

4) Sofia Lövgren
Tre cashar så här långt i World Series, varav en riktigt djup då hon slutade 24:a i ett drygt 3000 deltagare stort fält i event #54. Hon saknar fortfarande en riktigt stor cash, men resultaten fortsätter rulla in!

5) Carolus XX
Tog hem segern i prestigefulla Sunday Warmup på PokerStars, och fick $65 000 efter en deal.

6 & 7) Claffit01 & B_Lindberg
Bärgade nästan $55 000 var efter en deal i Super Tuesday förra veckan där de bägge svenskarna slutade etta och tvåa. Lägg därtill till att ännu en svensk, getbutnaked, slutade fyra. Det är kul att vara svensk railare nu!

8) Carl Edwards
Vem det är? Vi har ingen aning, men en artondeplats i ett jättefält i en NLH-turnering i WSOP av en svensk är värd att uppmärksamma!

9) Per Linde
Förra årets bäste svensk i WSOP main event är på plats i USA för att spela main event. Per har hållit en tämligen låg profil på livetouren sedan den fina cashen förra året då han slutade 57:a, men har å andra sidan dykt upp både som expert i Pokerstudion och med egen podcast (tillsammans med radarpartnern Jimmy Östensson) på Checkpush-bloggen. Nu hoppas vi på nya stordåd på filtduken!

10) Daniel Erlandsson
En annan som är på plats i Las Vegas för att spela WSOP är regerande svenske mästaren Daniel Erlandsson som redan hunnit med en cash i serien. Main event ser allt mer spännande ut ju närmare vi kommer.

Artikel hämtad från poker.se


Celsius Sverige