grattis

Nyheter

Stort grattis till Moores chefredaktör

Redaktionen

Moores chefredaktör Petter Axell fyller år idag. Eftersom det är en världsnyhet som bör uppmärksammas likt Amnestys volontärarbete så ställde vi några snabba frågor till chefen.

Grattis Petter! Svea Rikes Konung har uttalat sig och kallat dig för en 2000-talets Shakespeare på grund av din smått osannolika talang vad gäller skrivande. Hur ser du på det?

Tack så mycket. Jo det minns jag och det är så klart väldigt roligt. Men ni missade när Silvia kallade mig för en ung version av Jan Guillou på efterfesten. Efter några glas champagne hävde hon också ur sig att mina skrivna ord rörde henne på ett själsligt plan likt Björn Ranelids poesi. Att hon även påstod att jag rörde henne på ett fysiskt plan är bara lösa rykten som jag dementerar än idag.

Där ser man. Vad önskar du dig i födelsedagspresent?

Det jag önskar mig går tyvärr inte köpa för pengar. Eller jo, i Thailand förstås, men det känns lite långt att åka med tanke på att jag måste vara på jobbet kl 09.00 på måndag. Bingo tycker att jag sover för länge på dagarna, och nu när jag blir äldre så ska jag försöka komma upp i tid.

Hur firar du födelsedagen?

Det blir en enkel tillställning på Café Opera med mina närmsta 1000 vänner. Inget stort, men kul kommer vi ha. Eftersom detta inlägg är tidsinställt så står jag förmodligen på dansgolvet as we speak. Sen ska jag sova.

Är det något som kan hindra dig från att ha ditt livs födelsedag?

Ja det skulle väl i så fall vara att jag fyller år på en söndag då alla är lediga. Det problemet resulterade nämligen i att jag fick skriva den här intervjun själv. Så grattis till mig själv. Du är en bra kille Petter.

Något du vill tillägga?

Alla som önskar förgylla min födelsedag kan skicka ett (lättklätt) MMS till mig imorgon. Detta gäller endast tjejer bör tilläggas. Och följ mig på twitter, det är roligt. Petters Twitter

Tack för att vi fick några minuter av din dyrbara tid. Och glöm inte att det bara är en tidsfråga tills Nobelpriset är ditt.

Tack tack. Stor kram.


Celsius Sverige