MOORE

Dejting

Razmus Sandeborg

Tränande singlar är sexigare

Att vara singel och försöka träffa mister eller miss Right är inte det lättaste. Men enligt en undersökning blir man både mer attraktiv för det andra könet, och känner sig själv mer självsäker om man tränar. dejt

Förr träffades många par på dansbanor, men dagens trend pekar snarare åt dejtingsidor på nätet och gymmet. Människor som tränar anses sexigare och mer attraktiva än de som inte tränar, visar en undersökning på eDarling. Dejtingsidan har genomfört en undersökning med sina medlemmar, där svarade 84 % av kvinnor är mer attraherade av människor som tränar, vilket 78 % av männen håller med om.

gf

Träningen förbättrar inte bara kondis, hållning och gör hullet fastare, det får även 40 % av de tillfrågade kvinnorna att känna sig mer självsäkra och förföriska. Aktiva singlar som tränar tros av andra dessutom vara mer sexuellt aktiva och ha högre självförtroende.60 % av deltagarna i undersökningen känner sig mycket mer energiska och öppna för att träffa nya människor efter att de utövat någon form av sport eller träning.

llk

Om man tröttnat på krogragg eller sitta bakom en datorskärm och försöka få till en dejt, så kan gymmet istället vara ett bra ställe att träffa någon. 36 % av singlarna sade sig någon gång ha träffat en partner på ett ställe relaterat till sport/träning. Har man dessutom fattat tycke för varandra medan man är svettig, och har avslöjande tajta kläder, så kan det ju liksom bara bli bättre när man går på första riktiga dejten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *