MOORE

Mode

Inga kommentarer

Klockor är något jag aldrig får nog av, det är en snygg accessoar och ett praktiskt redskap för vardagen. Det svåra är bara att välja då det finns mängder av märken och modeller att välja på. 

Detta är min senaste från märket TRIWA.  klockan fastande för så fort jag la ögonen på den. Har länge letat efter en snygg model i guld.

 


MOORE

Bli av med dem extra kilona snabbt

Inga kommentarer

Vissa tränar för att bygga muskler andra för att må bra och känna sig hälsosamma, sen finns det dem som inte är så aktiva till större delen av året och tränar enbart inför "beachsäsongen"

workout

Är du inte så intresserad av träning och känner att det är ”onödigt” att lägga ut pengar på ett gymkort så finns det faktiskt mängder av möjligheter att nå de mål du har. går du in med rätt inställning och attityd till uppgiften så är inget omöjligt.

 

Känner du dig träffad så är detta upplägg med högintensiv intervallträning för just dig. I detta pass jobbar du med hela kroppen och dess vikt, utplånar fett och tonar musklerna.

curlage

Workout.
Detta är ett cirrekelpass vilket innebär att du göra alla övningar i rad utan vila tills att du gjort det den sista övningen. Varje övning görs två eller tre gånger, beroende på tidigare träningserfarenhet.

 1. Knäböj
  Set, 2-3 st
  Tid/Reps 180 s


 2. Armhävning,
  Set 2-3 st
  Tid/Reps 60 s


 3. knäböjshopp in och ut
  Set, 2-3 st
  Tid/Reps 60s


 4. Utfall med sidosteg
  Set, 2-3 st
  Tid/Reps 60s


 5. sidohopp
  Set, 2-3 st
  Tid/Reps 60s


 6. Dibs från bänk
  Set, 2-3 st
  Tid/Reps  60s


 7. Fällkniv
  Set, 2-3 st
  Tid/Reps 60s


 8. Plankan med pikhopp
  Set, 2-3 st
  Tid/Reps 60s


 9. Hamstring stretch
  Set, 2-3 st
  Tid/Reps 60s

Efter att du gjort alla nio övningar en gång så får du en kort vila på tre minuter innan du går på nästa set.

Ifall du inte känner till någon av övningarna eller är osäker på hur dem skall utföras så kan du alltid använda dig av Google eller Youtube, annars kan du även skriva en kommentar här så ska jag ge dig ett så gott och tydligt svar som möjligt. Lycka till och kör hårt!

workout

Dagens Workout

Mål
Fettförbränning

Muskler som används
Hela kroppen

Tid
Ca 60 min


MOORE

Träningspass för en fantastisk mage

Inga kommentarer

Är du ute efter den perfekta tvättbrädan så är detta ett träningsprogram prefekt för att ta dig dit. Något man måste inse när man tar sig an uppgiften att skaffa sig sitt sexpack är att det kommer inte att hända något genom att bara köra olika typer av maskiner eller övningar där men enbart fokuserar på magen, detta kommer inte att ge några resultat. Hemligheten är att jobba med hela kroppen då din mage har ett fettlager som måste brännas bort.

Detta är det ultimata passet för att uppnå dina förväntningar, här fokuserar du på hela kroppen, du aktiverar flera muskler, förbränner hundratals kalorier och jobbar hela tiden med bålmuskler.

Börja passet med en valfri uppvärmning. Jag gillar personligen roddmaskinen. Kör detta i intervaller för att få upp ett bra flås.

Själva träningspasset består sedan av fyra stationer där man blandar styrka, cirkelträning och superset.

Abs

WORKOUT

 1. STYRKA
  Plankan, 
  detta kör du i 45 sek fem gånger med 20 sek vila mellan varje sett-
 2. SUPERSET  Detta inebär att du kör båda övningarna och alla set utan vila
  Bulgariska splitböj med skivstång,    
  3 set med 10 rep
  Fråntböj med hantel,   
  3 set med 15 rep
 3. SUPERSET, Detta inebär att du kör båda övningarna och alla set utan vila
  Chins, 4 set med 8 rep
  Fällkniven, 4 set med 12 rep
 4. CIRKELTRÄNING, detta innebär att du gör 1 set av varje övning, vilar 60 sek och går på nästa set
  Axelpress med skivstång 4 set 12 rep
  bergsklättaren, 4 set 20 rep
  hantelrodd, 4 set 20 rep

 

Tips.

Kör detta pass tre dagar i veckan med minst en dag vila mellan passen, du kan till exempel köra passet måndag, onsdag, fredag.

Kör hårt så kommer du att se stor utveckling !

Dagens workout

Mål
Fettförbränning och magmuskler

Muskler som används,
Bröstkorg, Rygg, Axlar, Quadriceps, hamstrings, säte och magmuskler.

Tid för pass,
ca 45 min


MOORE

Dejting

Inga kommentarer

Tränande singlar är sexigare

Att vara singel och försöka träffa mister eller miss Right är inte det lättaste. Men enligt en undersökning blir man både mer attraktiv för det andra könet, och känner sig själv mer självsäker om man tränar. dejt

Förr träffades många par på dansbanor, men dagens trend pekar snarare åt dejtingsidor på nätet och gymmet. Människor som tränar anses sexigare och mer attraktiva än de som inte tränar, visar en undersökning på eDarling. Dejtingsidan har genomfört en undersökning med sina medlemmar, där svarade 84 % av kvinnor är mer attraherade av människor som tränar, vilket 78 % av männen håller med om.

gf

Träningen förbättrar inte bara kondis, hållning och gör hullet fastare, det får även 40 % av de tillfrågade kvinnorna att känna sig mer självsäkra och förföriska. Aktiva singlar som tränar tros av andra dessutom vara mer sexuellt aktiva och ha högre självförtroende.60 % av deltagarna i undersökningen känner sig mycket mer energiska och öppna för att träffa nya människor efter att de utövat någon form av sport eller träning.

llk

Om man tröttnat på krogragg eller sitta bakom en datorskärm och försöka få till en dejt, så kan gymmet istället vara ett bra ställe att träffa någon. 36 % av singlarna sade sig någon gång ha träffat en partner på ett ställe relaterat till sport/träning. Har man dessutom fattat tycke för varandra medan man är svettig, och har avslöjande tajta kläder, så kan det ju liksom bara bli bättre när man går på första riktiga dejten.


MOORE

Morgon boost

Inga kommentarer

Hittat ett grymt Recept HÄR 

Ett av receptet Jag själv börjat med på mina morgonrutiner.  Kolla in Paulinatigerfalk.se för mera grymma tips.

  

 

Baby spenat 1 näve 

1 Grönt äpple

3 – 4 Jordgubbar

1 Avokado

En halv tesked chiafrön

2 teskedar Mighty greens

2 dl havregryn

Citron efter behag ( pressa några droppar)

lagom mängd med lätt mjölk eller mini mjölk

SEDAN FIXA ALLT TILLSAMMANS


MOORE

Inga kommentarer

Det är alltid kul att fynda, men när rean är slut i butikerna gäller det att veta vart man ska kolla.

Nu kan man fynda av den gryma Dalbjer  kollektionen samt mycket annat kul på Campadre.

www.campadre.se

 

 

Check it out !


MOORE

MODE

Inga kommentarer

 

Vi på Moore har många intressen och ett av dem alla är mode, därför är det extra kul att kunna meddela att det Svenska designmärket Morris som vi alla bara älskar håller på att expandera. 

 

morris

Morris växer så att det knakar, för inte så länge sen öppnades den nyaste butiken bara över gatan mot deras tidigare butik. I samband med nyöppningen presenterade Morris även sin damkollektion, som är grym !

Snart så kommer det att slås upp ytterligare en underbar Morris butik. Denna kommer att placeras i hjärtat av Stockholm och här kommer Moore att hänga en hel del, det kan jag garantera er!

Kommer att uppdatera er med bilder och information angående den nya butiken, vem vet kanske blir det någon variant av invignings event , det vill ni ju inte missa isf !  

www.Morris.se

Morris Stockholm / NK


MOORE

MODE

Inga kommentarer

Nu är den äntligen här ! efter mycket slit, lite strul och massa skratt och kärlek så är nu kollektion #4 Ute 1


www.Dalbjer.se

Bröderna Dalbjer och alla runtomkring har slitit hårt, dragit sig i håret och fällt än och annan tår för att få fram den bästa kollektionen hittills. 

 

10801498_10204999461006759_2359289531251116856_n 10444350_10204999492167538_9203459788085306012_n 10616182_10204999350964008_3746182767156244194_n

 

 

 

 

 

 

Passa på att skaffa dig din egen Dalbjer T-shirt innan dem är slut. De ryker snabbt kan jag lova er !

Dalbjer.se !


MOORE

MOORE DALBJER

Inga kommentarer

Den 12/11 kommer det att hända grejer i våran kära huvudstad Stockholm, under dagen kommer det att plåtas inför den nya kollektionen, detta kommer att ske på en magisk plats djupt inne i familjen Dalbjers hjärtan, Ni som äger en T-shirt, känner en Dalbjer eller är från orten vet var vi kommer att befinna oss under dagen!

Kvällen bjuder på något helt annat, vilket vi vill fira med er alla. 19:00 så bjuder vi in allmänheten till Habibi Bar på Södermalm. Det kommer bli dans, dricka och grym stämning. Kom till Skånegatan 71 och ta ett glas med Moore och Dalbjer.

Onsdag den 12 november ! Vi ses där

 

Året var 1941. Kylan låg i luften och vinterlandskapet stoltserade med sitt snötäcke så långt ögat kunde nå. Långt ute i de djupa skogarna i Gödeshult, Småland, befann sig Werner. Han var en krigare som jobbade hårt dag ut och dag in för att försörja familjen. Han beslöt sig för att ta efternamnet Dalbjer, som betyder just krigare och beskyddare.

MG_3769-960x600 

Namnet Dalbjer lever kvar än idag, med endast en släkt i hela Sverige. De finns till största delen i Högdalen söder om Stockholm, men en liten skara huserar i dagsläget även i Falun. Där bor även grundaren av varumärket Dalbjer.

Tanken bakom “Dalbjer, since 1941″ är just att återskapa känslan Werner hade den där mörka vinterdagen för drygt 70 år sedan. Vi är krigare och vi är här för att befästa vårt namn på kartan för alltid. I nuläget har vi precis börjat lanseringen av våra egna T-shirts, men inom kort kommer Dalbjer erbjuda fler plagg, modeller och spännande nyheter.

Vi på Moore har fått den stora äran att köra en smygvisning här av den kommande kollektionen. Samtidigt i skrivande stund så kan man dessutom fynda gryma saker från kollektion #3 på www.Dalbjer.se. Hela 50 % på herr/dam T-shirt, använd dig av rabbatkoden ”halvapriset”..

4mnbv 4444-wsxddq20140318011056

 

Kollektion #4, den helt klart vassaste kollektionen hittills!  Här har du ett litet smakprov utav vad som kommer att erbjudas. Dem tar slut snabbt, det har vi märkt, så det gäller att vara snabb!.

10744920_751100621623301_2076024878_n 10733631_751100454956651_1522566999_n 10728950_751100464956650_1374375789_n 10744600_751100524956644_1048990514_n

Bli en krigare du också, bär Dalbjer med stolthet.

 

KOM IHÅG!

Kvällen 12/11 bjuder på något helt annat, vilket vi vill fira med er alla. 19:00 så bjuder vi in allmänheten till Habibi Bar på Södermalm. Det kommer bli dans, dricka och grym stämning. Kom till Skånegatan 71 och ta ett glas med Moore och Dalbjer.

Onsdag den 12 november ! Vi ses där


MOORE

MOORE MODE

Inga kommentarer

 

 

T-tröja på svenska eller T-shirt på engelska, är en tröja vars form liknar bokstaven T eftersom ärmarna går ut från kroppen i rät vinkel. Plagget är ofta gjort i bomull och är normalt kortärmat.

REA på Dalbjer.se under oktober månad, fynda din t-shirt  eller T-tröja för 149kr, använd rabattkoden ”halvapriset” vid betalning

Tshirt-rea