Celsius Sverige
mrjet-priskoll1

Makt & Pengar

Spara pengar på sommarresan

Redaktionen

På semestern går det ofta åt mer pengar, och då kan det vara bra att ha lite koll på sina utgifter. MrJet har lösningen på ditt problem.

För att hjälpa resenärerna att hitta de billigaste flygbiljetterna lanserar MrJet en ny version av sin funktion Priskurvan. Med nya Priskurvan får resenären tillgång till fler sökkriterier, såsom kabinklass och flygbolag, och resenären kan utläsa prisläget på flygbiljetter från fler avreseorter till fler destinationer– hela tre månader framåt.

Att anpassa sin resa efter prisläget är vanligt, men eftersom prisläget på flygbiljetter varierar från dag till dag är det tidskrävande för resenären att ta reda på vilken dag priset är som lägst. Tidigare visade Priskurvan prisläget på flygbiljetter under en 30- dagarsperiod. Nya Priskurvan presenterar en graf över flygpriserna från fler avreseorter till fler destinationer över en tremånadersperiod, vilket gör det ännu mer överskådligt och enkelt att se när det är som billigast att flyga.

Med nya Priskurvan kommer även fler sökfilter och funktioner såsom möjlighet att se när det är billigast att flyga i Business class, val av specifika flygbolag samt möjlighet att använda funktionen via mobilen. Resenären kan, liksom tidigare, även lägga in en prisbevakning och få ett e- postmeddelande när priset till favoritdestinationen är lägre än det pris som resenären som mest kan tänka sig att betala.

– Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda våra kunder en ännu mer överskådlig bild av prisläget på flygbiljetter genom ett smart verktyg som nu blivit strået vassare, säger Björn Alvarsson, marknadschef på MrJet.

Moore säger: En klockren funktion. Använd den!


Celsius Sverige