Celsius Sverige
images

Dating & Sex

Säkra sommarflirten

Alexandra Eklund

Säkra sommarflirten (sommarflirtarna) genom att lukta rätt vid rätt tillfälle, Moore berättar om tre olika dofter som bör finnas i en mans badrumsskåp.

Eftersom parfymer är så pass individuella i smak och tycke är det svårt att säga vad för slags aromer eller underton ni bör ha i era parfymer för att få tjejen att vilja stå lite närmare er vid bardisken så får ni i stället guidlines till saker ni bör tänka på när ni köper ny doft.

Har du hittat din signaturdoft? Good for you, men det är inte samma sak som att det är en doft som nödvändigtvis fungerar lika klockrent vid alla tillfällen.

Till vardags kan du utan problem använda din favoritdoft men inför dejten bör du satsa på att lukta helt oemotståndligt så lägg ner mer tid på att lukta rätt än att varje hårstrå i din backslick ligger korrekt. Doften sitter i, frisyren blir kaos efter en kvart mellan lakanen i alla fall.

Vi på Moore tycker att både män och kvinnor bör ha minst tre olika dofter. En för professionella tillfällen som på kontoret, anställningsintervjun, lunchmöten etc. En annan doft till dom nattliga bravaderna när ni är och rullar hatt på lokalen och en tredje inför den seriösa dejten.

Den första doften säger sig självt, en fräsch relativt diskret doft som inte tar över. Den andra bör vara intensivare med pondus och dofta ett uns starkare, men när det kommer till dejten så är det ett säkert kort att se till att ha en doft som är mer mystisk.

En elegant, robust, förförisk doft med lite fräscht sportigt inslag är den absolut bästa men vad ni än gör, oavsett tillfälle ÖVERDOSERA INTE! Placera hellre ut en liten droppe på flera ställen än att dränka halsen och bröstkorgen så att ni stinker som en lastbilschaufför som badat i Statoil mackens egna ”Eau de shit”

Kvinnan vill kunna närma sig och njuta av din naturliga doft ihop med din parfym och pussa dig på halsen utan att hon ska känna som om hon hånglat med din parfymflaska. Dessutom vill kvinnan även kunna känna sin egen parfym och doft i ditt sällskap, när hon känner hur gott hon själv luktar känner hon sig mer attraktiv. Och vi alla vet att kvinnor som känner sig attraktiva har lättare för att ta för sig.


Celsius Sverige