SELF
deo12

Dating & Sex

Roll-on eller deospray?

Redaktionen

Alla grabbar svettas. Den som inte gör det är antingen ett barn eller så ljuger de. Därför är det viktigt att ha en bra deo, men frågan är vilken typ man ska välja. Moore hjälper dig genom att lista fördelar med både roll-on och deospray, så du själv kan ta beslutet om vilken typ av deo du vill använda. Det kanske kommer som en överraskning, men tjejer gillar inte killar som luktar svett.

Roll-on
En roll on-deo är oftast mindre till storleken och är därför smidigare att ha med sig om man ska iväg någonstans. Ser man till lukten så är en roll-on oftast lite mildare än en deospray, och då kan man med fördel använda sig utav en parfym istället för att lukta som en Don Juan. Redaktionens erfarenhet säger också att en roll-on fungerar lite bättre, men det kan så klart skilja sig från person till person. Men en sak är dock säker, du får ha din roll-on ifred, för hur många gånger har du hört någon fråga om de får låna den? Exakt.

Deospray
En deo i sprayform torkar oftast lite fortare än en roll-on, och den lämnar inga eventuella fläckar på kläderna som en roll-on annars kan göra om man klär på sig för snabbt efteråt. En deospray luktar oftast lite mer och kan med fördel sprayas på hela kroppen för att uppnå en magisk doft.

Så egentligen spelar det ingen större roll vilken typ av deodorant du väljer eftersom båda sorterna uppfyller kraven på en deo. Det handlar snarare om vilken sort du känner dig mest bekväm med.

Rulla eller spraya på, lukta gott, ragga upp tjejerna och lev livet. Det gör vi.


SELF