Celsius Sverige
pillannn

Intervjuer

Röda tråden – Pernilla Lundberg

Redaktionen

Röda tråden är en avdelning där vi hela tiden passar vidare frågor till intressanta människor. Och eftersom världen är full utav dem finns det inget stopp. Varje huvudperson får sedan välja en valfri fråga att skicka med till nästa person.

Vem är du?
Pernilla Lundberg, bor i sthlm tillsammans med min kille Sebastian Jak (SEBJAK) Jobbar på Café Opera och är ansvarig för events. Jag håller på med en klädlinje som kommer ut inom kort. Har varit med i gruppen Sunblock och även i eran gamla MOORE-tidning när ni fortfarande hade tjejer på omslaget hihi.

Varför är du intressant för våra läsare?
Svår fråga men jag har alltid saker på G, allt från plåtningar, musikprojekt, kläder och bloggen. Jag ligger ju inte hemma och sover precis… Full fart på Party-Pillan, jag har bott i Miami senaste vintarna och jag är ute och flyger runt med Sebbe en hel del, var just i Miami och i Punta Cana och Schweiz. Jag är intressant helt enkelt.

Nämn 3 saker du inte kan leva utan?
Min älskling och mina nära och kära. mitt pass så jag kan resa runt samt rödvin – Livets krydda.

Fråga från Veronica Ekdahl: Vilken låt skulle du välja om du var tvungen att sjunga karaoke för Obama?
Jag hade tagit på mig min röda baddräkt och (mimat) till Sunblocks “i’ll be ready” hahaha. Jag låg etta på Englands topplista och är tondöv hahaha försök med den ni! haha

Tack för din tid Pernilla, vilken fråga vill du skicka med till nästa person?
Vilka tror du är svenska tjejers favoritskor? (vita Converse? haha)