SELF
silikonimplantat

Livsstil

REA på bröstförstoringar

Redaktionen

En plastikklinik samarbetar nu med en shoppingsajt online och erbjuder pressade priser på bröstförstoringar. Förmodligen blir rusningen större än till Elgigantens julrea.

Shoppingsajten Groupon.se erbjuder alltså bröstförstoringar tillsammans med Gerlee Plastikkirurgi i Helsingborg via sin site.

– Dealen med Gerlee är ett direkt bemötande på våra kunders efterfrågan. Vi ger våra kunder erbjudanden som de annars inte skulle ha möjlighet att köpa, tack vare Groupons kollektiva köpkraft i förhandlingen. säger Therese på Marknadsavdelningen.

Och det låter ju bra. Moore tycker att om man kan shoppa kläder, skor och allt annat på internet, varför inte bröst också?

Erbjudandet hos Groupon är halva priset på ett par bröst, där kunden får möjlighet att köpa två bröst till priset av ett. 72 timmar har man på sig att besluta sig för att operera sig eller inte. Ordinarie pris är 50 000 kronor, men för den som är snabb kostar det ”bara” 24 900.

De är noga med att poängtera att återköp självklart gäller om man innan eller efter konsultationen ångrar sig eller blir avrådd att genomföra en operation. Om ”öppet köp” kan tillämpas efter utförd operation framgår inte.

Förutom online-erbjudandet på Groupon kan man även tävla om ett par nya bröst på Gerlees hemsida till ett värde av 55.000 kr.
Moore säger: Om en kille skulle vinna tävlingen, skickar ni hem dem i brevlådan då eller ingår det en het tjej som ”levererar” dem?

Tjejer, se till att fynda nu så ses vi i sommar!


Celsius Sverige