SELF
Celsius Sverige
aqua

Grooming

Raka ansiktet rätt

Redaktionen

Långt ifrån alla människor uppskattar den så kallade 3-dagarsstubben. Minst lika många vill ha ett slätrakat ansikte som är lika lent som ett litet barn.

Om man ska ha helt slätt eller lite stubb beror oftast på situationen, vilket jobb man har och hur lat man är. Men om man nu har valt att ansa bort allt hår i ansiktet så är det viktigt att man har en skonsam maskin så man inte får märken efter rakningen. Att använda hyvel är väldigt 2011 så den vägen går vi inte ens.

Vad ska man tänka på när man köper maskin då?
Först och främst, se till att det är bra kvalité på maskinen. Många köper en billig variant, blir missnöjda, och köper sedan en ny. Du hade sparat både tid och pengar om du investerade i en ordentlig maskin direkt. Maskinen ska vara mjuk i rakningen, ligga bra i handen, och med fördel även se cool ut då brudarna kommer syna ditt badrumsskåp när du minst anar det. Jo, de kommer de göra.

För människan med ett stressigt liv så rekommenderar Moore att du skaffar dig en maskin som är vattentät, dvs att det går att raka sig i duschen. Du spar tid, det känns fräschare och du slipper hår i handfatet.

Så för att få lena kinder, skaffa en bra maskin som även fungerar under vatten. Vi på Moore kör Philips Aquatouch och kunde inte varit nöjdare. Rena fröjden att raka sig numera.


Celsius Sverige