Celsius Sverige
Chips, a deck of cards and a green mat,

Gambling

PokerStars bekräftar övertagande av Full Tilt

Idag kom det av många i pokervärlden efterlängtade beskedet att Pokerstars nått en överenskommelse med det amerikanska justitiedepartementet om att överta Full Tilt. Det är PokerStars själva som bekräftat de rykten som florerat en tid, och i flera olika officiella kanaler går sajten nu ut med detaljerad information om affären.

Planen är både att relansera Full Tilt som spelsajt och att återbetala de innestående spelarmedlen. De kunder som haft pengar låsta ska få dessa utbetalade inom nittio dagar efter att affären fullföljts, enligt PokerStars.

I uttalandet sägs att återbetalningen av spelarna inte bara är viktigt för att göra rätt för sig gentemot de kunder som förlorat pengar vid Full Tilts haveri, utan också för att återuppbygga ett sargat förtroende för onlinepokern i stort.

Vad gäller Full Tilt går man inte närmare in på några strategiska detaljer, men säger att planen är att marknadsföra sajten som ett separat varumärke och återuppbygga förtroendet för detta. I samband med detta hyllas också Full Tilts innovativa teknologi, och att detta är något man kommer att förvalta i driften av pokerrummet.

PokerStars säger också att de i och med denna överenskommelse med justitiedepartementet kommer att ha rätt att ansöka om licenser för den amerikanska marknaden för både Full Tilt och PokerStar när dessa släpps.

Artikel tagen från www.poker.se


SELF