13th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals - Los Angeles

Kändisar

Patrick Dempsey agerar hjälte

Cynthia Carla

Som den sanna hjälten han är kom Patrick Dempsey till undsättning när en ung man kraschade och voltade med sin bil i närheten av Dempseys hus i Malibu denna veckan.

Grey´s Anatomy stjärnan Patrick Dempsey räddar inte bara människoliv i TV-rutan utan även i det verkliga livet. Dempsey räddade i veckan en tonåring ur en bilolycka. Olyckan inträffade i tisdags på eftermiddagen intill Dempseys villa i Malibu. En ung man i 17 års ålder tappade kontrollen över sin Mustang, han voltade och kraschade rakt in i ett staket intill Dempseys villaträdgård. Bilen blev totalförstörd och Dempsey sprang direkt till bilen med en kofot i ena handen. Han lyckades få ut den unge mannen ur bilen och polisen anlände snabbt till platsen. När 17-åringen, Massett Weston, lyckades öppnade ögonen efter olyckan frågade han Dempsey om han var känd, varpå Dempsey svarade med att han var läkare. Vi tror Dempsey agerade helt rätt här och besparade grabben en hjärtinfarkt.

Dempsey var den som ringde Massetts mamma och berättade om olyckan, och lyckades hålla mamman lugn genom hela samtalet. Dempsey följde sedan med grabben till sjukhuset för att försäkra sig om att han skulle bli bra. Massetts tillstånd hade stabiliserats och läkarna kunde gladeligen meddela att han hade klarat sig mirakulöst ur olyckan med ”endast” en hjärnskakning och en sträckt nerv. Massett förväntas återhämta sig helt från olyckan inom en snar framtid.

Förutom ett fyllt bankkonto kan Dempsey nu kan gå och lägga sig om natten med ett gott samvete då även karmakontot har blivit påfyllt.


Celsius Sverige