paperton

Teknik & Prylar

Paperton – Den digitala tidningskiosken

Redaktionen

Moore gillar att tänka framåt. I en tid då vi själva gått över ifrån fysisk tidning till att inom det närmaste släppa en e-tidning, så är det självklart att vi intresserar oss för smidiga lösningar.

Vi har kollat in Paperton, en digital tidningskiosk där du kan handla lösnummer och prenumerationer av alla dina favorittidningar. Smidigare än så blir det inte.

Genom Paperton har man alltid tillgång till sina magasin och tidskrifter, oavsett var man befinner dig. När man handlar på Paperton får man en egen tidningshylla där alla dina köpta nummer lagras. De sparas för alltid och man kan läsa dem om och om igen på alla plattformar tjänsten stöder, i dagsläget är dessa PC, Mac, iPad, iPhone samt Android-surfplattor och -telefoner (med minst 480 pixlar bred skärm).

Ja, ni hör ju själva. Bra grejer. Tidningarna på Paperton är interaktiva och de har applikationer för alla stora digitala plattformar; PC, Mac, iPad, iPhone och Android.

Spana in deras hemsida via länken ovan. De har en blogg, du kan provläsa tidningar samt läsa mer om Paperton.

Moore gillar när folk är kreativa och kommer med bra lösningar. Framtiden är närmare än du tror, hoppa på tåget innan det åker ifrån dig.

 


Celsius Sverige