Celsius Sverige
midsommar

Dating & Sex

Otrogen på midsommar?

Redaktionen

Midsommar – då ska det vänstras. Det tycker åtminstone de 3 754 medlemmar på otrohetssajten VictoriaMilan som fått svara på frågan i en enkät.

Enligt hela 67 % av de tillfrågade svenskarna är Midsommar den högtid som lämpar sig allra bäst för vänsterprassel.

93% av de tillfrågade kommer att tillbringa Midsommarafton med sin partner, men 62% skulle hellre tillbringa kvällen och den ljusa natten med sin älskare eller älskarinna. Mest häpnadsväckande är kanske att 85% anser att det absolut bästa vore att fira årets längsta dag med både älskaren/älskarinnan och sin stadiga partner – som en brunstig kärlekstrio.

På följdfrågan om de skulle tycka att det vore ok att deras partner tog med sig sitt eventuella vänsterprassel till familjefirandet svarar 91% däremot nej.

19% av VictoriaMilans svenska medlemmar planerar att smita från snapsen och sillen med sin lagvigda för att hänge sig åt sin hemliga förbindelse med istället. Den absoluta favorit-bortförklaringen är att man helt otippat måste göra något viktigt på jobbet. 79% svarade att detta är lögnen de kommer att dra när det är dags att ta bilen från stugan och bege sig mot hemlig ort där den andre mannen – eller kvinnan – väntar. På plats nummer två (11%) över bra Midsommarlögner kommer den om att gamla mormor eller farmor blivit dålig och kanske måste åka till sjukhuset.

Moore säger: Ha i åtanke att svaren kommer från människor som är medlemmar på en otrohetssajt. Så om din tjej inte är medlem där så behöver du inte skrämmas av dessa höga procentsiffror. Eller?

Tips från coahen: Håll hårt i din brud i midsommar.

Men om du har planer på att ragga upp en fräsch tjej i midsommar, öka dina chanser genom att dofta Axe Anarchy. Tro oss, tjejerna kommer klänga på dig.


SELF