SELF
smartgrippehr

Hälsa & Träning

Nya generationens träningshandskar

Redaktionen

Vi på redaktionen tränar ganska regelbundet. Eller, vi har träningskort iallafall, samt all utrustning man kan tänkas behöva. Men ett problem som vi aldrig fått kontroll över är våra träningshandskar.

Antingen så slits de ut på kort tid, eller så färgar de av sig, sitter dåligt och ger oss valkar och förhårdnader. Det är konstigt eftersom det är just det sistnämnda problemet som handskarna ska bespara oss ifrån. Den ultimata ironin när man tänker efter.

Precis när vi var nära att ge upp hoppet fick vi höra talas om en ny sorts träningshandske som heter Smartgrip. Med sitt nästintill futuristiska utseende blev vi så klart sugna på att se om hypen vi hört verkligen var befogad.

Hypen stämde. Handskarna är som en dröm och frihetskänslan infinner sig direkt eftersom dessa handskar inte täcker dina händer. Du har 3 smidiga fingerband som får handsken att sitta perfekt, och redan efter 2 träningspass kunde vi känna hur handsken format sig optimalt efter händerna.

En annan sak som gjorde oss positivt överraskade var att vi inte ens behövde använda dragremmar när vi körde ett ryggpass, handskarna gav nämligen ett sådant stadigt grepp att remmar kändes överflödiga. Nämn en annan handske som klarar av det liksom.

Men det bästa (förutom det ultimata greppet oavsett vilken övning du kör) måste ändå vara att du håller dig fräschare då detta inte är några instängda svettiga handskar, och dina händer slipper drabbas av klaustrofobi. Vill du ta av dig dem mellan övningarna går det på två sekunder. Lite annat gentemot vanliga träningshandskar som fastnar och tar lång tid att få av sig.

Vi på Moore tycker det är kul när det kommer nyheter i träningsvärlden. Det gör att vi orkar ta oss till gymmet lite oftare.

För ni vet hur det är, det är alltid roligare att göra saker om man har nya prylar att göra det med.

Så alla ni som tar er träning seriöst bör genast slänga era gamla träningshandskar och istället fixa ett par Smartgrip. Ni kan beställa dem HÄR, och Moore är bra killar som har styrt så alla läsare får 10 procent rabatt genom att använda koden ”SMART4LIFE” vid beställning från deras hemsida. Kampanjkoden gäller t o m 31 augusti.

Smartgrip på Facebook

Smartgrip.se

 

  • Martin

    Nu har ni både de smartaste handskarna o den smartaste shaker. HUR ska ni nu kunna misslyckas med träningen?? :-D