Celsius Sverige
Skärmavbild 2012-05-25 kl. 15.35.37

Moore Testar

Neil Strauss släpper ny bok

Legenden Neil Strauss släpper nu sin nya bok ”Alla älskar dig när du är död”.

Neil Strauss är inte bara framgångsrik författare till bästsäljande böcker som Spelet, Att älska som en porrstjärna och Varning! utan är också vår tids kanske främsta musikjournalist. I Alla älskar dig när du är död har han samlat sina bästa intervjuer med de största stjärnorna inom rock, hiphop, pop, country och r’n’b. Men här finns också underhållande intervjuer med stora film-, tv- och sportstjärnor som Mike Tyson och Russell Brand.

Texterna är hämtade från tidskrifter som Rolling Stone och New York Times och bjuder inte bara på många skratt utan också på häpnadsväckande inblickar i superkändisars liv. Här får vi följa Strauss när han förhindrar att Mötley Crüe blir arresterade, handlar blöjor med Snoop Dogg, blir kidnappad av Courtney Love, får Lady Gaga att börja gråta, tar ett varmt bad med Marilyn Manson, mobbas av Led Zeppelin och läser Britney Spears tankar. Bland mycket, mycket annat.

Det är en ofta bisarr värld som Strauss lyfter fram med gott humör och skarp penna och den blick för livets absurditeter som bidragit till hans framgång. Men framför allt är han en lysande stilist och lyckas göra stor underhållning av sina möten med stjärnorna. I Alla älskar dig när du är död spelar han rollen som terapeut åt några av de största och mest sköra egon som finns inom populärkulturen och mediesfären.

Moore har läst boken och tycker att den är fantastisk. Inhandla den för lite skön sommarläsning i hängmattan.

För mer info om Neil och boken, kika in HÄR


SELF