SELF
SELF
marcohigh

Intervjuer

Mr. Sweden var på besök i studion

Redaktionen

Marco Djelevic blev utsedd till Mr. Sweden 2011. Med en sådan titel måste man vara en skön snubbe. Därför ställde vi några snabba frågor till hunken i samband med att Bingo knäppte några bilder.

Tjena Marco, vilka egenskaper krävs för att man ska kunna bli Mr. Sweden?

Det krävs att man i grund och botten är en ödmjuk person, att man är duktig på att prata och kan representera sitt land. Jag skulle säga att karisma är väldigt viktigt! Personligheten är lika viktig som utseendet.

Men man måste vara i form så klart. Hur ofta tränar du, och vilken typ av träning?

Jag tränar på gym 4 gånger i veckan samt löpning i intervaller 1 gång var fjärde dag. När jag var yngre tränade jag både handboll, fotboll och ibland basket. Lägg till några gympass så var det totalt 12 träningspass i veckan plus alla matcher. Så jag la en bra grund där som gör att jag inte behöver jättemycket träning idag.

Det förstår jag. Men hur mycket tar du i bänkpress?

Haha, jag kör bara lätta vikter och många repetitioner på gymmet, jag tycker det ger bäst resultat. Men i bänkpress tar jag 100 kg skulle jag tro.

Är du alltid solbränd och snygg?

Jag är ganska brun året om. Min morfar är från Frankrike och min pappa från Montenegro så jag har väl det i generna. Beträffande om jag är snygg året om så har jag precis som alla andra både bra och dåliga dagar. Men jag skulle gissa på att jag har 364 bra dagar per år kanske?

Finns det några groupies i branschen?

Självklart finns det groupies överallt. Statuskåta brudar känner väl alla till. De har inte min respekt i alla fall och får aldrig komma nära.

Får Mr. Sweden ligga mer än en vanlig kille?

Jag tror att Mr. Sweden får ligga med fler groupies än ”vanliga” killar om han skulle vilja. Men jag har tjej och klarar mig utmärkt ändå. Men hade jag velat tror jag att tjejerna hade ställt sig i kö. Långa köer! Men det kommer aldrig hända så det är egentligen inte värt att nämna.

Brukar andra killar vara avundsjuka på dig?

Avundsjukan är något som jag stött på flera gånger efter att jag blev modell samt vann Mr Sweden. Avundsjuka är tråkigt men samtidigt är avundsjuka ett slags beröm, ett kvitto på att man åstadkommit något. Jag lägger ingen större energi på avundsjuka människor utan det betyder bara att jag är ett steg före. Avundsjuka människor borde ägna mer tid åt att komma någonstans i livet.

Foto: Bingo Rimér, Moore Magazine ©


SELF