Skärmavbild 2012-06-04 kl. 16.56.13

Moore Testar

Moores flockledare testar Axe-produkter

För att få en rättvis bedömning av Axe nya produkter bestämde vi oss för att låta våra flockledare testa och utvärdera.

Gensvaret var mycket positivt. Majoriteten tyckte mycket bra om produkterna. Deodoranterna höll grabbarna fräscha i många timmar, och alla verkade övertygade om att parfymen luktade supergott.

Vad gäller duschcremen så var folk mer än nöjda. Den luktar gott och man blev ren (det är dock en självklarhet för en duschprodukt, men ändå).

Lite utlåtanden från våra flockledare:

”Axe produkterna var väldigt bra och framför allt doften av dom gillade,den var varken för stark eller för svag! och deon torkade snabbt!”

”Axe har äntligen träffat rätt. Luktar sjukt gott. Bra sommardoft.

”Axe duschgel gjorde duschningen till ett sant nöje. Likväl gjorde de andra Axe-produkterna att man doftade tårta en svettig och varm dag. Ett perfekt köp till sommaren när man ska sitta i diverse trånga rum, utrymmen och bussar.”

”Produkterna från AXE så gillade jag roll on bäst, en mycket god doft och den torkade faktiskt väldigt snabbt, kände mig fräsch hela kvällen! schampot var jag också nöjd med, det löddrade mycket, vilket jag gillar, haha!  AXE spray deo var ju nästan bättre än roll on faktiskt, det torkade snabbare och hade lite starkare doft, vilket jag också gillar på sådana produkter!”

”Jag har inte gillat Axe tidigare, men nu blev jag positivt överraskad. Älskar den nya roll-on deon. Den funkar superbra”

Som ni märker är Axe tillbaka på allvar. Vi rekommenderar start att ni införskaffar er produkter från Axe. Bra, prisvärda och fräscha. Moore ger tummen upp!