SELF
bodygroom

Grooming

Moores flockledare groomar kroppen

Redaktionen

Moores flockledare har fått möjligheten att testa och utvärdera Philips Bodygroom Pro. En del av grabbarna är håriga, en del mindre håriga, men alla behöver trimmas oavsett.

Philips Bodygroom Pro är en fantastisk maskin som du kan använda för att grooma hela kroppen, var du än har oönskat hår. Raka, ansa eller klipp dig, maskinen fixar allt.

Nedan följer lite uttalanden från våra flockledare:

”Jag är väldigt nöjd med Philips bodygroom för att det är ärligt talat den bästa jag någonsin testat, de andra har gett mig stubb kvar men denna tar bort allt hår!”

”Philips Grooming apparat är GULD!”

”Undertecknad sydöstra Sveriges sämsta skäggväxt.Men maskinen gör sitt jobb! Gillar 2 in 1 funktionen för alla typer av kroppsbehåring!”

”Toppbetyg!”

”Rakmaskinen har jag testat en gång och tyckte det var fantastiskt bra! Den följde med bra över ansiktet med det rörliga stycket och den tog bort varenda strå, har haft en annan maskin som va så dålig. Men denna var faktiskt riktigt bra, och den har ju en väldigt snygg design på sig, tycker jag! Den är klart godkänd utav mig!”

”Philips bodygroom trim + shave i en är ju en grym fördel, du sparar massa plats både på hyllan och i resväskan. Jag är sjukt nöjd med Philips Bodygroomer”

”Philips rakapparat var över förväntan. En seriös produkt när man kräver ett bra resultat. Stark som en oxe, öm som en kvinna.”

”Philips rakmaskin va sjukt bra. Använder den dagligen.”

Som ni ser på bilden ovan är även redaktionen på Moore väldigt nöjda med produkten. Vi rekommenderar starkt att ni inhandlar en sådan här magisk maskin snarast. Moore garanterar att du blir nöjd.

Ni hittar mer info om Philips bodygroom Pro och övriga produkter på www.philips.se, eller tävla om ett exemplar HÄR

Vår flockledare Olover Sundberg la upp ett youtube-klipp om Philips bodygroom, se nedan:


Celsius Sverige