SELF
Celsius Sverige
slettman

Intervjuer

Moore träffar Patrik Slettman

Patrik Slettman är en driven entreprenör som har koll på vad folk vill ha, hur man går tillväga och framförallt – hur man lyckas. Egenskaper som gör att vi blir imponerade.

Vem är Patrik?
Patrik har hjälpt till att driva ”High end Nightclubs” i Florida och Kalifornien i över 10 år. Hans roll är att vara ansiktet utåt för klubbarna och att jobba effektivt gentemot VIP-gästerna som spenderar pengar på drinkbord. I USA står drinkborden för över 70 procent av VIP-klubbarnas intäkter. Patrik berättar att det är ett hårt men roligt arbete, med allt ifrån att fixa bord trots att det är fullbokat, till att fixa en yacht ifall gästerna vill ut på vattnet på eftermiddagen. Just nu hjälper Patrik till med att driva The Opium Group´s klubbar i Miami.

Mansion är den största klubben där de stora DJ:sen spelar, och de andra klubbarna i gruppen är SET, Mokai, Louis och Cameo. Läs mer på www.TheOpiumGroup.com

Att få ett drinkbord är ingen självklarhet. Patrik utvärderar och väger reservationerna genom att sätta ”spending minimum”, få en bra blandning mellan gästerna och beställa varor utefter kvällens efterfrågan beroende på vilken kändis eller uppträdande som planeras för kvällen.

www.drinkmercy.com är ett företag som bad Patrik om hjälp med att lansera deras produkt i Miami. Anledningen till att de frågade Patrik är för att han har byggt upp ett bra nätverk där borta och för att han är bäst på det han gör. Så i Januari lanserades drycken.

-Det är en helt fantastisk dryck, den driver ut de gifter som produceras när man dricker alkohol, berättar Patrik. -Jag önskar att den fanns for 10 år sedan, det hade sparat min lever och andra organ ordentligt, fortsätter han.

Mercy hjälper kort och gott kroppen att producera ämnen så man inte blir bakis.
Moore säger: Låter helt fantastiskt, vi vill ha!

-Då kan ni andas ut, berättar Patrik, drycken kommer att släppas i Sverige framöver. När det händer är egentligen upp till honom, det handlar mer om att hitta tiden för det, men Patrik tycker det ska bli roligt eftersom han tycker om Sverige och Stockholm, plus att hans familj bor här.

Kärleken till Sverige gör att Patrik ser fram emot alla ”Svensk-events” som hålls på Mansion. Nu till helgen t ex kommer John Dahlbeck att spela och Nadia Ali kommer sjunga. Tidigare i vår har de haft besök av Alesso, Style of Eye, Rebecca & Fiona och An21.

Som ni förstår lever Patrik ett fartfyllt och spännande liv, och vi på Moore gratulerar till framgångarna. Och se nu till att Mercy kommer till Sverige så fort som möjligt.

 


Celsius Sverige