SELF
dolph_dolfgibee

Intervjuer

Moore surrar med Sveriges störste actionhjälte

Dolph Lundgren befinner sig just nu i Sverige i samband med premiären av filmen The Expendables 2. Moores chefredaktör Petter Axell tog självklart en pratstund med Sveriges störste actionhjälte, och passade samtidigt på att leta fram en skön bild på honom ifrån Bingos enorma skattkista till bildarkiv.

Hela redaktionen såg The Expendables 2 förra veckan och vi älskade den. Vågar vi hävda att uppföljaren är om möjligt ännu bättre än den första filmen?

Tack, vad roligt att höra. Ja absolut, det är faktiskt ganska många som säger samma sak, och jag håller med dig. Uppföljaren är riktigt tung.

The Expendables 2 fullkomligt drunknar i coola actionlegender. Vem, förutom din karaktär Gunnar, är den hårdaste av dem alla?

Haha men Gunnar är ju hårdast? Men okej, då måste jag nog säga Sylvester Stallone. Den snubben är cool och har alltid koll på läget.

Du har ju hunnit medverka i ett par filmer i din karriär, vilken är din personliga favorit?

Helt klart Rocky 4. Men jag måste ändå säga att jag är ett stort fan av The Expendables-serien också. Det är förmodligen det största projektet jag varit involverad i och det känns väldigt roligt.

Det syns att du tränar en hel del, och vi har läst din träningsbok ”Fit Forever” som var mycket bra. Kommer du släppa fler träningsböcker eller hur ser framtiden ut?

Har du läst min bok? Kul, då borde du vara i bra form nu då haha. Skämt åsido, jag har faktiskt planer på att släppa en träningsbok som ska ha större fokus på rehab och specialträning. Jag har även blivit tillfrågad om att släppa en tränings-DVD, och det kan jag absolut tänka mig att göra. Sånt är roligt, plus att man kan sprida videoklippen på internet i större utsträckning än träningstips i bokform.

Killar har i alla tider varit intresserade av prylar. Både välbehövliga och onödiga. Vad är det onödigaste du någonsin har köpt?

Oj, den listan är lång. Men förutom flertalet dyra svärd så är det nog min Ferrari…

Din Ferrari? Det låter inte så onödigt kan jag tycka?

Haha nej egentligen inte, men det är en ganska rolig historia. Jag specialbeställde en pärlvit Ferrari från Italien, och självklart ville jag ha bilen i USA där jag bor. Men det visade sig att det var en lång process att få bilen godkänd som amerikansk. Det tar ungefär 6 månader, men nu har jag fått den godkänd och jag borde ha den hos mig någon gång i december. Det kommer bli grymt, jag älskar den bilen.

Vi tycker det är dags för dig att spela in en erotisk thriller. Om det skulle bli aktuellt, vilken motskådespelerska skulle du helst vilja spela in en sådan film med?

Haha, minns du den snygga brasilianska tjejen från den första Expendables-filmen? (Gisele Itié, red. anm) Stallone räddar ju henne i slutet där. Det borde varit jag som räddade henne. På ett erotiskt sätt naturligtvis. Hon är mitt svar på din fråga.

Läs Moores recension om The Expendables 2 här , Gå och se filmen!

 • http://denhär johannes

  Faan vilken tung bild På Dolph! Grym intervju också!

 • http://denhär Peter

  hahaha vilken skön feeling på intervjun, klart bästa Dolph-intervjun av alla sedan han kom till Sverige. Moore vet hur det ska göras

  • Petter Axell

   Tack! kul att höra. Vi finns för er. Kram

 • http://denhär Hasse

  klockren! Skön läsning som alltid. tack

 • http://denhär Gabriel

  The expendables 2 verkar riktigt fet, ska kolla den snarast! Blev ännu mer sugen nu efter att ha läst intervjun!!

 • mörveln

  Seriöst. Ni skriver så jääääävla bra. Moore over, Dolphan är magisk!!


Celsius Sverige