Celsius Sverige
Celsius Sverige
lchfloppet

Hälsa & Träning

Moore ska springa LCHF-loppet

Eftersom i princip inga av Sveriges män kommer röra sig ur soffan den närmaste månaden (fotbolls-EM, hallå eller?), så bör du som läser detta ta tag i din träning så fort slutsignalen ljuder i finalmatchen.

Sommaren är en perfekt tid för att gå ut och springa, komma i form och få frisk luft. Win-Win med andra ord.

Vi på Moore pushar oss själva genom att jobba mot ett uppsatt mål: Att springa LCHF-loppet utan att spy.

Katrin Zytomierska, grundare av LCHF-klubben, har nämligen lovat oss att vi kommer fixa loppet utan problem så länge vi bara dyker upp i tid. Givetvis vill vi på Moore göra det här tillsammans med våra läsare, och oroa er inte, loppet startar kl 12:00 (uppvärmning kl 11:00), så man kan inte gnälla om att det är för tidigt på morgonen heller.

NÄR: 25 Augusti
TID: Uppvärmning 11:00, Start 12:00
VAR: Djurgården, Start/mål vid Kungliga Borgen på Gärdet
DISTANS: 6 kilometer

Katrin, varför ska man springa LCHF-loppet?
För att löpning ligger helt rätt i tiden och alla ägnar sig åt det. Det är en effektiv träningsform och det ger snabba resultat. Plus att det är kul att göra något sådant här tillsammans med andra människor som också vill komma i form.

Vad kan man förvänta sig som deltagare?
Först och främst får du vara en del utav världens första LCHF-lopp, och det är ju väldigt kul. Och när du kommer i mål finns det kött, jordgubbar, grädde, Vitamin Well och glass. Det kommer bli väldigt trevligt. Magdalena Graaf, Tyra Sjöstedt, Hugo Rosas och många fler kommer också att springa, och jag så klart. Kom och spring med oss den 25 augusti!

Katrin säger: LCHF-loppet är sommarens bästa morot. Träna i ett naturligt tempo och ha 25 augusti som ditt mål i sommar.

Moore säger: Det enda vi fokuserar på är att komma före Katrin i mål. Tänk vad vi kan sola oss i glansen på kontoret efter det.

Pris endast 249:- Men om du anmäler dig denna veckan får du en carb blocker på köpet (299:- på Apoteket)

ANMÄL DIG HÄR


SELF