Celsius Sverige
bingotranås

Livsstil

Moore besökte Tranås i helgen

I Lördags var Bingo Rimér och Moore på besök i Tranås. Vi kände alla att vi behövde ett miljöombyte, så vi packade vår Volkswagen Phaeton och gav oss ut på vägarna.

Att komma till Tranås var som att åka tillbaka i tiden. Storstadsliv i all ära, men det är ute på landet som Bingo trivs bäst. Direkt när vi nådde vår destination lyste hans ögon upp och man såg tydligt en tillfredsställelse i hans blick som vi tidigare inte sett.

Allt var så lugnt och stilla. Likt en svag bris vid havet rörde vi oss sakta mot Parkhallen. Vi promenerade tillsammans i ett långsamt tempo, andades in den friska lantluften och bara njöt av tanken att de förmodligen inte ens hade internet här ute.

Kvällen kom smygandes och vi begav oss mot vår destination med fokus likt en pilgrimsfärd. Fåglarna kvittrade, korna råmade och man kunde nästan ta på den harmoniska känslan. Upplevelsen liknade en tavla målad med varm blå färg och med omtanke i samtliga penseldrag. Glädje, skratt och mysfaktor balanserades i perfekt harmoni, och vi tog för oss.

Väl inne på Parkhallen spred sig kärleken vidare och tivolikänslan gjorde entré. Man kunde skjuta luftgevär, dansa i skum, köpa hamburgare eller bara sitta på en parkbänk med en öl och filosofera över livet. Vi växte i oss själva och konstaterade att vi fick ny energi av att spendera kvalitetstid tillsammans likt bröder.

Tranås gjorde oss till bättre människor. Vi åkte hem dagen efter med en tår i ögat, samtidigt som vi var fyllda med tacksamhet över att få ha tagit del av denna nästan religiösa upplevelse. Tack Tranås, och tack livet.


SELF