SELF
Skärmavbild 2012-06-12 kl. 10.25.07

Livsstil

Moore besöker Chat Noir

Redaktionen

Många har ofta en förutfattad mening om strippklubbar i allmänhet. Allt ifrån besökare till tjejerna eller stämningen. I Chat Noirs fall är det lite tråkigt, då de verkligen sticker ut i jämförelse med landets övriga klubbar.

Det första som slår oss när vi kommer in är att publiken är väldigt blandad, vi springer på både tjejer och killar i alla möjliga åldrar. Judith, en av delägarna till klubben berättar att det är mycket ”festfolk” här eftersom de satsar hårt på att arrangera olika temakvällar, och ofta har de grymma DJ:s som spelar skön musik.

Lokalen de håller till i är en anrik festlokal sedan 1880, och klubben Bacchus höll till där på 90-talet. Judith belyser att hennes klubb är långt ifrån de andra klubbarna i Sverige. Istället väljer de att jämföra sig med de bästa ställena ute i Europa, där strippklubbar är mer accepterat och rumsrent.

Vad som slår oss på Moore är att Chat Noir är så mycket mer än en vanlig strippklubb. Allt känns väldigt genomtänkt, uppstyrt och snyggt, och tjejerna ska vi inte ens tala om. Vi är övertygade om att samtliga av Sveriges snyggaste dansare jobbar här.

Judith berättar vidare att nästan alla gäster som besöker dem blir nästintill chockade när de märker skillnaden på oss gentemot våra konkurrenter, och det är ett gott betyg och ett tecken på att vi har lyckats med vår vision.

Moore rekommenderar varmt ett besök på Chat Noir om ni är i Göteborg. En kväll med högklassig Striptease som du och dina vänner sent kommer att glömma.

För mer info och fler bilder (som vi vet att ni vill se) KLICKA HÄR


Celsius Sverige