Celsius Sverige
peshangqqqqqqqq

Mode

Moderiktiga iPad-fodral

Peshang Suleiman

Vårens/sommarens hetaste accessoar är något du inte skulle kunna tänka dig. Vi glömmer klockorna, halsdukarna, solglasögonen och väskorna för tillfället, och fokuserar på iPad-fodralen.

Under en längre tid har de vanligaste accessoarerna bestått av klockor, halsdukar, plånböcker, väskor med mera, men just i år, 2012, har det skett en liten förändring bland trenderna. Inte vilken förändring som helst, men något som du personligen inte skulle kunna tänka dig (av olika anledningar). Man har givetvis inte uteslutit resterande eller de vanligaste accessoarer, men fokus har lagts på en ny accessoar som är passande för vissa.

Den nya, mycket omtalade accessoaren är ett iPad-fodral, helst i skinn/läder. Denna accessoar fungerar som vilka andra fodral som helst, den skyddar givetvis din tekniska pryl från skador och repor, ifall den skulle råka åka ned i backen, men den höjer även dina outfits under 2012. Beroende på vilken typ av fodral och vilken färg fodralet har, får du olika mycket ljus på rampen.

Du skall absolut inte köpa dig ett färgglatt fodral för att väcka så mycket uppmärksamhet som möjligt, genom din accessoar. Det är totalt förbjudet enligt vår modebloggare Peshang. Satsa på ett i skinn/läder, i en brun nyans, som på sitt sätt väcker uppmärksamhet. Den ska uppmärksammas för att den är antingen stilren eller för att den matchar din uppsättning som aldrig förr, vilket den förhoppningsvis kommer att göra.

Vilken klädsel passar accessoaren?

Så länge man klär sig stilrent och ordentligt, kan denna accessoar passa bra till uppsättningen. Att klä sig ordentligt innebär självklart en skjorta, en kavaj/stickad tröja, ett par loafers, samt ett par stiliga jeans. Du får inte under några som helst omständigheter vara underklädd och hålla accessoaren i handen. Är du underklädd? Lämna fodralet liggandes hemma!

Moores egna modebloggare har ifrågasatts om vilka plagg man skall bära för att matcha skinn- eller läderfodralet, och så här lyder hans svar:

Jaduuu.. Jag personligen har en passion för kavajer, så jag skulle absolut rekommendera en tweedkavaj i en brun färg, och vilken skjorta/tröja man bär under kavajen spelar inte så stor roll. Men… en kavaj utan skjorta är tabu! Ett par fina jeans eller varför inte chinos, och ett par stiliga skor är allt du behöver. Accessoarer utöver skinnfodralet kan vara en klocka som gör det lilla extra.

Följ Peshang på hans blogg www.moore.se/peshang

  • http://www.moore.se/peshang Peshang S

    Ser att jag levererat ;)


SELF