SELF
SELF
mahdiartikel

Grooming

Mahdi testar Philips Nivea for men

Mahdi Zafari

Till skillnad från många andra i klassen så fick jag raka min moppemustasch när jag gick i femman. Men på den tiden var allt mycket lättare. Det fanns inte hundra rakapparater att välja bland och inte heller ett hav av olika rakhyvlar.

Fusion Proglide Power heter Gillettes senaste rakhyvel, med fem rakblad och även med batteri. Förr var rakhyvel bara en rakhyvel, en plastig sak med ett vasst blad längs upp. Men hur vet man vad man ska använda då? Är det så att man alltid ska köpa det senaste rakhyveln eller rakapparaten?

Nja, jag har sedan länge använt mig av Gillettes sensor excel. Tycker att jag får bättre precision med just den rakhyveln. Alla har olika skägg och hudtyper. Ibland måste man pröva sig fram innan man hittar just det som passar en bäst.

 Men… Jag har under den senaste tiden provat Philips Nivea for men.
Den här rakapparaten skulle jag rekommendera till alla som får utslag när de rakar sig med rakhyvel.   

NIVEA FOR MEN-raklotion rinner ut genom rakhuvudena direkt på huden, så att den fuktas under rakningen. Lotionen innehåller Natural Microtec, som skyddar huden mot irritation. Den kan både användas i duschen och utanför. Fördelen med att raka sig i duschen är att varmt vatten öppnar porerna som ger en nära rakning och dels minskar risken för irritation. Den har även rörliga rakhuvud, som gör att den följer ansiktets konturer bättre.

Verkligen en prima produkt för den som lider av irritation varje gång de rakar sig. Det blir en behagligare rakning med denna. Kan rekommendera den varmt.


SELF