SELF
SELF
plogell

Mode

Klä dig rätt i sommar

Redaktionen

Vi tog en kaffe med Andreas och diskuterade vad man ska ha på sig i sommar.

Andreas tips:

Bikerjacka (MC jacka, skinnjacka)
Skinnjackan i bikermodell är något som alltid funkar men just till våren är det klockrent att slänga på sig favoritskinnpajen. Skinnjacka med tygarmar eller t.o.m helt utan armar om man vill sticka ut lite extra. Man behöver inte vara en sann biker eller rockare för att kunna bära upp bikerjackan. Rufsa till frillan och bär den med stolthet.

Seglarränder
Tröjor eller t-shirts med seglarränder kommer nu mer och mer i olika färger. Det är inte bara de klassiska röda och blå ränderna som dominerar. Funkar lika bra på fest med en snygg kavaj och chinos eller bara till att chilla på stan.

Kavajer
Dubbelknäppta kavajer och kavajer i ”kort modell” kan lätt användas som en jacka. För att inte se för uppstyrd ut, använd en lite oversized t-shirt med skön uringning under eller en stickad tröja om det är för kallt. Se till att köpa kavajen i din storlek som är lagom tajt så att den sitter lika bra knäppt som uppknäppt. Om du ska köpa en kostym så satsa på en blå men inte för mörk eller för ljus.

Badshorts
Satsa på korta badbrallor, ju kortare desto bättre (men inte speedos!). Byxorna torkar fortare och du får dessutom en bättre bränna så våga visa lite hud i sommar. Brudarna gillar vältränade benmuskler så kör hårt på gymmet nu!

Andreas pratar, vi lyssnar. Det borde ni också göra.


Celsius Sverige