Celsius Sverige
philivey

Gambling

Ivey nära seger igen i World Series

Redaktionen

För andra gången på på mindre än en vecka har den amerikanske stjärnan varit nära segern i ett WSOP-event. Härom dagen slutade han trea i $5000 omaha hi/lo.

Phil Ivey har gått fantastiskt bra i årets World Series of Poker så här långt. Hittills har det blivit en andraplats, en tredjeplats, en sjundeplats och en mincash i serien, med en total vinstsumma på omkring $450 000. Den senaste placeringen, tredjeplatsen i $5000 Omaha hi/lo, kom under gårdagen och renderade $136 046 i prispengar. Heads-upen kom att stå mellan Joe Cassidy(om sedan vann) och Scotty Nguyen.

Ivey valde att inte ställa upp i förra årets WSOP, och hävdade att det var av solidaritet med de spelare som inte fått ut sina pengar från Full Tilt. Ett beslut där Iveys intentioner har ifrågasatts rejält.

Trots sin relativt unga ålder har Ivey ett av WSOP-historiens bästa track records. Han har åtta armband (inget i Texas Hold’em), 46 ITM-placeringar, 1 finalbord från main event, och över $5,5 miljon i inspelade turneringsvinster enkom från World Series.

Skriven av Erik Rosenberg, poker.se


SELF