Resident-Evil-6-logo-11912

Veckans innelista

Innelistan vecka 40

Resident Evil 6
Efter FIFA 13 är detta årets mest efterlängtade spel. Ända sedan förra spelet i serien kom har vi längtat efter nästa. Petter säger: Jag stänger av min mobil och är oanträffbar tills jag varvat äventyret. 2 gånger.

DJ:s som spelar bra musik
Ingen kan ha missat att Philips Grooming Awards gick av stapeln igår, och en sådan fest kräver bra musik. Rasmus Andreasson levererade första halvan av kvällen helt perfekt och från midnatt tog Dirty House Guys över och sprängde stället. Moore tackar ödmjukast för deras insats och kan nu konstatera att duktiga DJ:s är guld värda!

Groomade män som uppmärksammas
På veckans lista är det stort fokus på Philips Grooming Awards. Inte så konstigt dock eftersom festen var magnifik, och Sveriges bäst groomade män uppmärksammades. Bingo säger: Hade jag bara haft lite skägg hade jag vunnit utan problem.

Huvudbonader
Mössor och huvudbonader är inte bara bra för att hålla värmen, de funkar även utmärkt när man inte orkar fixa håret. Även killar kan ha bad hair-days och då är det perfekt att dölja Gessle-slingorna under till exempel en keps. Dock ingen Kangool-basker, det är ett stort no no. Petter säger: Jag kör min Hunk of Sweden-keps, det känns ganska passande. Hunk of Sweden

Red Bull
Vi vet att alla mammor säger att Red Bull är dåligt för kroppen, men vi kör ändå. Red Bull är räddningen för trötta dagar. Red Bull

Kanelbullens dag
igår ”firade” man kanelbullen. Egentligen stör det oss inte mer än alla andra meningslösa dagar som hittas på. Det är bara en ursäkt för att få äta bullar och köpa saker man egentligen inte vill ha. Införskaffa en ”FIFA-dag” istället, då snackar vi. Sluta fika och jobba istället.

 


Celsius Sverige