SELF
SELF
maxbingo

Veckans innelista

Innelistan vecka 37

Hamburgare till lunch
Man kan säga mycket om hur nyttigt det är med hamburgare egentligen, men ingen kan förneka att det är en fantastiskt god lunch. I veckan var Moore på besök hos MAX för att provsmaka och bedöma deras hamburgare. Både intressant, gott och lärorikt. Nu vill vi äta MAX till lunch varje dag. Bingo säger: Hamburgare är minst lika nyttigt som all annan lunch som serveras ute. MAX

FIFA 13-demot
Äntligen äntligen äntligen. Spelet som kommer förstöra majoriteten av alla förhållanden är snart här. FIFA 13. Men redan nu har de släppt demot för gratis nedladdning på både Xbox Live och Playstation network. Redaktionen kan inte ens räkna antalet matcher som hittills har spelats mellan de få lagen man kan välja emellan. Petter säger: Det gör inget att Zlatan gått till PSG, jag spelar med Milan ändå.

Iphone 5
Det spelar ingen roll hur många Iphones de släpper ut på marknaden, man blir ändå som ett barn på julafton och inväntar ivrigt dagen då man har den i sin hand. Det är klart att vi behöver större skärm! Apple

Kenneth Lehtinen från Finland
Snubben hittade Zlatans kreditkort i en taxi. Bland annat ett American Express Centurion, ett av världens lyxigaste betalkort. Kenneth såg till att korten kom till rätta Helena Seger har nu utlovat, jag citerar: ”Något trevligt” i hittelön. Petter säger: Här kan vi bara spekulera i vad han ska få som hittelön (inget snusk, skärp er). Men ändå, Kenneth är en guldkille som inte köpte sig en Ferrari på Zlatans bekostnad.

Penicillin
Halva landet är sjuka, och halva landet verkar vägra gå till doktorn. Låt oss hjälpa till: Ni blir inte friska om ni inte går till läkaren och får penicillin. Febern, ont i halsen och öronsmärtorna försvinner inte av sig själva. Gå till doktorn, det gjorde vi och 3 dagar senare är vi i topptrim. Bingo säger: Bra att Petter fick penicillin, han har legat hemma och latat sig i flera dagar nu och verkar tro att han haft semester. Arbeit!!!


Idioten som lämnade en man på spåret
Mannen lämnade 38-årige Johnny på tunnelbanespåret efter att ha stulit hans värdesaker. Åtta minuter senare kommer tunnelbanetåget. Bra jobbat.